Strona 1 z 1

Forum się sypneło =(

PostNapisane: 21 gru 2008, o 13:00
przez radi
Cześć

NIc nie zmienialem, strona dzialala ok, wchodze a tu nagle cos takiego: http://youcandance.info.pl/forum/ znikl styl forum i nie moge sie w ogóle zalogowac, macie pomysl jak sie dostac do panelu zeby odswiezyc style? i co moze byc przyczyna tego?

Re: Forum się sypneło =(

PostNapisane: 21 gru 2008, o 13:21
przez log000
wejdz w admina => Ogóne => Serwer i ustaw sobie prawidłowy adres forum:
* Domena: twojastrona.pl/forum lub forum.twojastrona.pl
*Ścieżka skryptu: /

i już

Re: Forum się sypneło =(

PostNapisane: 22 gru 2008, o 15:15
przez radi
zmienna server_name caly czas byla ok: http://www.youcandance.info.pl

próbowalem i zmienialem ta zmienna na kilka sposob, ale to nic nie daje forum dalej nie dziala, mysle ze to nie jest przyczyna, czy ktos ma jakis inny pomysl?

Re: Forum się sypneło =(

PostNapisane: 28 gru 2008, o 14:08
przez radi
Czy naprawde nikt nie wie co zrobic zeby to naprawic? :cry:

Re: Forum się sypneło =(

PostNapisane: 28 gru 2008, o 15:33
przez LEW21
W config.php włącz DEBUG i DEBUG_EXTRA.

Re: Forum się sypneło =(

PostNapisane: 31 gru 2008, o 12:19
przez radi
caly czas byly wlaczone:

Kod: Zaznacz cały

@define('PHPBB_INSTALLED', true);
// @define('DEBUG', true);
// @define('DEBUG_EXTRA', true);


chyba nie pozostaje mi nic innego jak zainstalowac forum, od nowa, jak to najlepiej zrobic zeby nie stracic danych?

Re: Forum się sypneło =(

PostNapisane: 31 gru 2008, o 14:53
przez Ronnie
nie jest włączone bo jest zakomentowane
zamień:

Kod: Zaznacz cały

// @define('DEBUG', true);
// @define('DEBUG_EXTRA', true);

na:

Kod: Zaznacz cały

@define('DEBUG', true);
@define('DEBUG_EXTRA', true);

Re: Forum się sypneło =(

PostNapisane: 2 sty 2009, o 17:26
przez radi
Faktycznie, ale to tez nic nie pomoglo, problem rozwiazalo wpisanie w bazie:

Kod: Zaznacz cały

REPAIR TABLE `phpbb_sessions`;