Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB 3.0
Twoja przeglądarka jest przestarzała i nie wspiera obecnych standardów WWW.
Zalecamy instalację najnowszej wersji jednej z przeglądarek, które poprawnie obsługują obecne standardy, np:
jucha80 napisał(a):Wiecie co? Tak szczerze napiszę. Dla początkującego to jest tak strasznie wszystko niejasne, że masakra. Szukam i szukam po necie opisu jak możnna zrobić poprawnie aktualizację od A do Z i nic nie ma. Owszem są tutoriale, ale strasznie ogólne i niejasne. Wielu osobom wyskakują błędy, wiele osób ma problemy z instalacjami dodatków. Co do aktualizacji stylu, to w przewodniku jest napisane tylko żeby go zaktualizować. Ale nie jest napisane jak. Nie wszyscy zaczynali od amigi czy comodorka z grami na taśmach. Ja zaczęłam surfować po necie w 2005 roku dopiero, a dopiero teraz zaczęłam się interesować się zakładaniem stron i for. Ale bez pomocy nowi sobie nie poradzą bo po prostu tego za dużo.
Te odnośniki do zipów nie powiedzą nam jak nie sknocić instalacji. A na phpbb.com niczego nie można się doszukać. Trochę wyrozumiałości proszę. W końcu nazwa "Przyjazne użytkownikom" do czegoś się musi przydać
jucha80 napisał(a):Nie mówię, że krok po kroku, ale odnośniki chociaż do stron z których należy pobrać zipy. A do phpBB3 odnośniki są dwa do strony głównej na której doszukać się można tylko postów z problemami i pytaniami o błędy.
LEW21 napisał(a):Pobierz: phpBB3+spolszczenie | pakiety aktualizujące
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Linki: phpBB od drugiej strony • Największy zbiór BBCode'ów • Demokracja Bezpośrednia • CleverSoft • Android Now • Haiku po polsku • Miejsca tajemne