Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB 3.0

Twoja przeglądarka jest przestarzała i nie wspiera obecnych standardów WWW.
Zalecamy instalację najnowszej wersji jednej z przeglądarek, które poprawnie obsługują obecne standardy, np:

  • Arora
  • Chrome
  • Firefox
  • Opera
  • Safari

Czy jest jakis skrypt na wrzucanie muzy na forum

Regulamin działu

1. Zanim spytasz, użyj opcji szukaj!
2. Jeśli nic nie znajdziesz, pisząc temat z pytaniem napisz której wersji phpBB3 używasz i dokładnie opisz problem
3. Każdy problem opisz w osobnym temacie

Czy jest jakis skrypt na wrzucanie muzy na forum

Postprzez Pentagram » 5 gru 2008, o 10:17 ·

Chodzi mi o taki skrypt jaki ma sie na wrzuta
np chce ta piosenke wrzucic na forum tak zeby dalo sie jej sluchac
Czy jest taki skrypt czy trzeba go napisac?? a to bedzie pewnie kosztowalo...

Prosze zobaczyc ten link da sie odtwarzac muzyke czyli na pewno da sie w jakis sposob to wrzucic na forum tak zeby dalo sie odtwarzac :cry:
http://www.4shared.com/file/74553136/e6648293/An19.html
tme.republika.pl
MMORPG-MOBILE.COM

Pentagram

Posty: 157Dołączył(a): 15 wrz 2008, o 13:47

Re: Czy jest jakis skrypt na wrzucanie muzy na forum

Postprzez pavobe » 5 gru 2008, o 16:04 ·

Możesz utworzyć playera z plikami z linków z wrzucy, czy z kompletnym adresem url. Jak wolisz. Wszystko jest do zrobienia, tylko na pisz na jakiej zasadzie ma to działać. Wysyłanie pliku z dysku na serwer forum odpada :). Są lepsze alternatywy.

pavobe

VeteranPosty: 1714Dołączył(a): 31 sty 2008, o 00:14Lokalizacja: Poznań

Re: Czy jest jakis skrypt na wrzucanie muzy na forum

Postprzez hemi » 5 gru 2008, o 17:06 ·

Jest tylko coś takiego

Utwórz nowy bbcode"

Youtube (umieszczanie filmików wewnątrz postu)

Kod: Zaznacz cały

    [youtube]{TEXT}[/youtube]

Kod: Zaznacz cały

    <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{TEXT}"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/{TEXT}" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>


Google Video (umieszczanie filmików wewnątrz postu)

Kod: Zaznacz cały

    [googlevid]http://video.google.com/videoplay?docid=-{NUMBER}[/googlevid]

Kod: Zaznacz cały

    <embed style="width:400px; height:326px;" id="VideoPlayback" type="application/x-shockwave-flash" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId={NUMBER}&hl=en" flashvars=""></embed>
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika

hemi

Posty: 78Dołączył(a): 3 paź 2008, o 12:53

Re: Czy jest jakis skrypt na wrzucanie muzy na forum

Postprzez Pentagram » 6 gru 2008, o 12:53 ·

Chodzi mi o to żeby w poście nie wyświetlał się link do
http://www.4shared.com/file/74558034/de ... d=8f7bb984
tylko od razu się odtwarzała muzyka

jest bbcode na wrzute,youtube ale mi chodzi o 4hared
czy da się jakoś z edytować np. "bbcode z wrzuta na 4shared czy jakiś inny kod podobny???

tak samo w 4shared jest możliwość wrzuconych filmów oglądanie...

Nie jestem dobry w kodowaniu bbcode wiec was proszę o jakąś podpowiedź bądź pomoc...
Czekam na wasze odpowiedz...


edit....
Sprawdzalem taka sama pioseneczke
na wrzuta i 4shared
na 4shared cala piosenka 3x szybciej sie buferuje...
tme.republika.pl
MMORPG-MOBILE.COM

Pentagram

Posty: 157Dołączył(a): 15 wrz 2008, o 13:47

Re: Czy jest jakis skrypt na wrzucanie muzy na forum

Postprzez Pentagram » 31 gru 2008, o 09:13 ·

Chlopaki nadal pusto:D

Ja tam przerabialem bbcode z youtube na 4shared
i cos zle dziala ale coraz lepiej mi idzie :)
Moze bede tym 1 ktory napisze bbcode
tme.republika.pl
MMORPG-MOBILE.COM

Pentagram

Posty: 157Dołączył(a): 15 wrz 2008, o 13:47

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

Zaloguj  •  Zarejestruj

cron