Właśnie robię spolszczenie do (topic &) post rating system i już prawie prawie kończę

bardzo bym prosiła o pomoc, bo dopiero od paru dni zajmuje sie czymś takim jak forum i naprawdę jestem czasami zielona

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB 3.0
Twoja przeglądarka jest przestarzała i nie wspiera obecnych standardów WWW.
Zalecamy instalację najnowszej wersji jednej z przeglądarek, które poprawnie obsługują obecne standardy, np:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3545: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/mods/prs.php:1)to w topicach
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/mods/info_acp_prs.php:1).. i co teraz?
TenzencjuszMurena napisał(a):Przepraszam że wbijam się ze swoim problemem w środek innego, ale nie wiem, kiedy poprzedni uzyska odp, a ja mam coś zupełnie podstawowego.
Bardzo lubię phpBB i z wer. 3 miałem juz trochę doczynienia na phorum.pl
Chcę założyć własne forum od zera - od samej instalacji, bo chicałbym zarządzać całkowicie swoim forum (nie to żeby mi sie phorum.pl nie podobało, ale miałem tam kłopoty z kilkoma rzeczami)
Znalazłem przypadkiem darmowy hosting wyposażony w MySQL, Apahe i PHP i zainstalowałem już tam pliki wszystkie pliki phpBB3 (znalazłem jakiegoś angielskiego manuala, a instrukcja z WIKI phpBB3.PL też bardzo sie przydała). Nawet nie było to taki trudne, biorąc pod uwagę że nigdy wczesniej nie obsługiwałem panelu serwera i nie miałem do czynienia z takimi warstwami sieci.
Jest jednak problem: kiedy wchodzę w adres instalacyjny systemu phpBBnie dzieje się nic. Nie pojawia się ani error 404, ani też nic nie rusza i nic się nie wczytuje.
Może otwieram nie ten plik? Jestem zadziwiony, bo dotąd, mimo że z problemami, szło dobrze.
Odinstalowałem już wszystkie pliki i zainstalowałem je na nowo. Nie pomogło.
Co może być przyczyną tego stanu? I jak mam sobie z tym poradzić?
(bazę MySQL już założyłem dla forum)
TM
PS: z góry dzięki za pomoc, to forum zmotywowało mnie do samodzielnej pracy nad rozwojem mojej obecności w internecieOdpowiedzcie najpierw na wczesniejszą prośbę, poczekam
bazę danych stworzyłem (nie dodawałem żadnych tabel w nadzieji, że forum za mnie samo wykona tę czynność)
czy może jest to wina źle "zaprojektowanej" bazy danych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Linki: phpBB od drugiej strony • Największy zbiór BBCode'ów • Demokracja Bezpośrednia • CleverSoft • Android Now • Haiku po polsku • Miejsca tajemne